sourceksa.com

Hálásan köszönjük minden gyakorlónknak, aki velünk tart ebben. Szeretettel, Gábor Ám mit ad Isten, pofátlanul még a saját gyakorlóiktól is érkezett negatív komment. Régi gyakorlóktól meg annál is negatívabb. Válasz? Gondolom, nem kell mondanom: törölve lettek. Azonmód. Hadd kapjanak helyet akkor itt, amiket villámkézzel még sikerült lefotózni: Ez, ha lehet, még gyorsabban repült ( kiemelések tőlem). A következő írást nem Kiss István írta, hanem egy olyan volt gyakorló, akit kitiltottak minden hozzászólástól, így kénytelen volt ilyen módon reagálni a fentiekre. Innen a reakció: Kedves? gábor (kisbetűvel). Egy tisztességes cég sem tiltja le a véleménynyilvánítást, mivel szabad országban élünk, szabad a vélemény is. Kivéve nálatok. A fentiekben leírtak, hogy nem vállaltuk az arcunkat, kimerítik a rágalmazást, mert igenis valós névvel vállaltuk azt, hogy megpróbáljuk figyelmeztetni a program esetleges veszélyeire az embereket, a gyakorlókat. Valós adatokkal a kezünkben. Nem úgy, ahogy ti tettétek, hogy minden panaszt, minden negatív véleményt a szőnyeg alá söpörtetek.

Anamé üzenete az Egység félévről - Anamé Program, Видео, Смотреть онлайн

anamé jóga vélemények

Anamé program hatásai (x) - Ezotéria | Femina

A szekta újra alkot A blogot azzal akartam (és fogom) folytatni, hogy hogyan történhetnek ekkora bajok a gyakorlatok hatására és mi okozhatja a "csodákat" (amik, ahogy majd kiderül, ismét csak szemfényvesztések). De kénytelen vagyok közbeiktatni egy posztot, mert megintcsak nem mehetek el szó nélkül amellett, ami az Anamé Program facebook-oldalán történt. Nem tetszik? Törlést! Az egész azzal kezdődött, hogy azok a gyakorlók és ex-gyakorlók, akiknek folyamatosan törölték a hozzászólásaikat, rájöttek arra, hogy a Vélemények menüpontba az adminok nem tudnak belenyúlni. Így jobb híján ott fejezték ki véleményüket, előbb csak úgy, hogy a 1 csillagos értékelést adtak esetleg némi felháborodott kommenttel. (Az 5 csillagos átlagérték szépen 4. 6-ra is esett pár héten belül). Majd folytatták úgy, hogy jelen blog cikkeit belinkelték a vélemények alá, esélyt nyújtva a teljes körű tájékozódásra így mindazoknak, akiket a Program elzár a negatív információktól. Reakció? Úgy van: törlés. Inkább kikukáztak kétszázvalahány ömlengést, csak hogy ne lehessen olvasni például ilyet: Vagy megtalálni a linkeket: Ha beledöglesz, akkor is stabil és biztonságos, értem?

Hajnal Zsóka Komplex képet kaptam a testemről, a jógáról és annak összefüggésében az egészséges egyensúly helyreállításáról. Megértettem hogy egyedül is lehet / kell gyakorolni! És álljak neki otthon és csináljam! Erika szuper gyakorlási tervet írt! Nagyon köszönöm Neki. kicsit több, mint ami számomra ennyi idő alatt biztonsággal begyakorolható / megtanulható... Boros Katalin A workshop még alaposabb volt, mint amire a leírás alapján számítottam. - Erika nagyon figyelmes, a személyre szabott terv is jól használható, többet kaptam mint vártam. Jártam már hatha jógára is, de az inkább elvette a kedvem, az Erika által tartott órák viszont kitartásra ösztönöznek😊 Érzem a javulást is😊 Nagyon tetszett az arány is: kicsi elmélet az elején és sok gyakorlás. Szuper gondolatokat kaptunk a meditáláskor. Nagyon tetszett Erika segítőkészsége és, hogy személyre szabott tervet készített. köszönöm!! Kiss Krisztina EMAIL: TEL: 06 70 6745320 ELÉRHETŐSÉG Eleven Yoga Budapest 1138 Budapest Váci út 170/A 3em.

Anam joga vélemények

  1. Iphone nem fogadott hvs jelzése 2
  2. Trend it up pirosító download
  3. Jóga dvd
  4. Szemöldök
  5. Egy módszer, amivel helyrehozhatod az életed - a kundalini jóga - Dívány
  6. Elhunyt Benkó Sándor
  7. Citroen c4 navigáció eladó
  8. Terrine jelentése
anamé jóga vélemények magyarul anam joga vélemények
February 18, 2022