sourceksa.com

  1. Muzsikál az erdő 2018 - Fotópályázat 2020
  2. Fotópályázat természet 2015 cpanel
  3. Fotopalyazat természet 2018
  4. Fotópályázat természet 2014 edition
  5. Fotópályázat természet 2010 relatif

A rendezvényünk szellemisége és céljai: A "Muzsikál az erdő" alapgondolata a természeti környezettel való együttélés fontosságából, e harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik. "Hosszútávon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – a társadalmat, a gazdaságot, a környezetet és a kultúrát-művészetet – összehangoljuk. " A "Muzsikál az erdő" rendezvénysorozat fő célja, hogy az embereket egy fenntartható, környezettudatos életforma irányába fordítsa az erdő, a zene és a művészet erejével. Kiemelt célunk a klasszikus zene, az irodalom, a vizuális alkotóművészet támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, valamint az erdő, a természet védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése. Szeretnénk, ha az eseményekre látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.

Muzsikál az erdő 2018 - Fotópályázat 2020

telefon (indokolt esetben): 30/248-56-37 Szeretettel várunk minden eddigi és újonnan csatlakozó alkotót és érdeklődőt a rendezvényeinkre! Pályzati kiírás letöltése Pályázati lap és jogi nyilatkozat letöltése

fotópályázat természet 2010 relatif

Fotópályázat természet 2015 cpanel

"Ember és Természet" KÁRPÁT-MEDENCEI FOTÓVERSENY FELSŐ TAGOZATOS ÉS KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK RÉSZÉRE! A Természet-és Környezetvédelmi Fesztivál szervezésében a 2015-2019. évi pályázatok után ismét meghirdetjük az "Ember és Természet" témájú fotó pályázatot Kárpát-medence felső tagozatos és középiskolás, magyar ajkú diákjai számára, lehetővé téve, hogy fotókon keresztül mutassák be a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket. NEVEZNI AZ ALÁBBI Három SZEKCIÓKBAN LEHET: Természetfotó Ezek is mi vagyunk - Természet- és környezetvédelem Erdő-mező emberei – Ember ábrázolás-portré A KATEGÓRIÁK DEFINÍCIÓI: A természetfotó bármely fotográfiai eljárás felhasználása a természettudomány összes ágának ábrázolására - az antropológia és a régészet kivételével - oly módon, hogy egy jól tájékozott vagy képzett személy képes legyen azonosítani a kép tárgyát és igazolni tudja annak tisztességes bemutatását. Emberi elemek nem lehetnek a képen, kivéve, ha ezek az emberi elemek a természeti történet szerves részei, például az emberek által módosított környezethez adaptálódott baglyok vagy gólyák környezete, vagy ha ezek az emberi elemek a természeti erőket ábrázoló helyzetekben vannak, például hurrikánok vagy árapály hullámai.

Különdíjak: Az "ifjú fotós" és a "mobilos" kategóriákban a legkiemelkedőbb fotók külön kategória díjban részesülnek. Díjkiosztás: Az ünnepélyes díjkiosztás helyéről, idejéről tájékozódjanak a rendezvény honlapján. Az érvényes pályázattal rendelkező alkotók emailben is értesítést kapnak a rendezvényekről, a díjazásról és a kiállításokról. A kiemelt fotók bemutatása: A zsűri által kiválasztott, legkiemelkedőbb alkotásokat bemutatjuk a 17. "Muzsikál az erdő" - Mátrai Művészeti Napok, illetve az ország más régióiban szervezett rendezvényeinken, valamint közzétesszük azokat honlapunkon. A díjazásban részesült alkotásokból az idei rendezvénysorozaton is kiállítást rendezünk. Az alkotásokat az Alapítvány saját költségen dolgoztatja ki tablókra rendezett méretben, mely nyomatok ezt követően az Alapítvány tulajdonában maradnak, és későbbi rendezvényeik helyszínein is kiállításra kerülhetnek. A fotópályázat szervezője: Kalácsi René email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fotopalyazat természet 2018

A vadon élő állatoknál tudományos jelölő szalagok, gyűrűk vagy rádiógallér megengedettek. Nem megengedettek az emberek által létrehozott hibrid növények, termesztett növények, háziállatok vagy preparált példányok fényképei, csakúgy, mint a manipuláció bármely formája, amely megváltoztatja a fényképészeti látvány igazságát. A képi elemek hozzáadására, áthelyezésére, cseréjére vagy eltávolítására szolgáló technikák, kivéve a képkivágást, nem engedélyezettek. Az olyan technikák, amelyek javítják a fénykép megjelenését a képi tartalom vagy az eredeti jelenet tartalmának megváltoztatása nélkül megengedettek, beleértve a HDR-t, az fókusz halmozást (focus stacking) és az helyi világositást / sötétítést (dodge and burning). Megengedettek a fényképezőgép által hozzáadott elemek, például porfoltok, digitális zaj és filmkarcolások eltávolítására szolgáló technikák. Összefűzött képek nem engedélyezettek. Minden módosításnak természetesnek kell látszania. Színes felvételek konvertálhatók szürkeárnyalatos monokróm képpé.

  1. Muzsikál az erdő 2018 - Fotópályázat 2020
  2. Természet filmek magyarul teljes
  3. Vers a hétre – Ady Endre: Szeretném, ha szeretnének - Cultura.hu
  4. Cora szeged
  5. Könyv: Grant kapitány gyermekei (Jules Verne)
  6. Yamaha tmax 500 alkatrészek
  7. Magunkról – Király Autóbérlés – Debrecen
  8. Fotópályázat természet 2012 relatif
  9. Fotópályázat természet 2010 qui me suit
  10. 101 kiskutya fajta 5
  11. Grace monaco csillaga
  12. Ideje renoviranje

Fotópályázat természet 2014 edition

), majd beszkennelve, vagy befotózva csatolja JPG(! ) formátumban. Az adatlap fájlnevének is kötött formátuma van: KovácsMiklós_2020_A_adatlap és Egyéb fájlformátumokat, fájlneveket és megküldési módokat nem fogadunk el. Az adatlap tartalmazza a fotós nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonos elérhetőségét és a fotók sorszámozott felsorolását kép címekkel. Az itt szereplő kép címeknek azonosnak kell lennie a fotó fájlokban szereplő címmel. A pályázónak kötelessége nyilatkozni, hogy a fotók saját alkotásai és annak teljes körű felhasználási jogával rendelkezik. Az ifjú fotós kategóriában a gondviselőnek is aláírásával kell tanúsítania a jognyilatkozat valódiságát. Hibásan elnevezett fotó fájlnevek, vagy nem megfelelő fájlméret és fájlformátum, illetve nem megfelelően kitöltött pályázati lap esetén a szervezők felhívják a pályázó figyelmét a hibák javítására, melyre 5 nap áll rendelkezésre. Ezt követően a pályázatra csak az érvényességi feltételeknek megfelelő fotók kerülnek be. Amennyiben a pályázati adatlap a póthatáridő után sem megfelelő, úgy a teljes kollekció kizárásra kerül.

természet filmek magyarul teljes

Fotópályázat természet 2010 relatif

A DaDalia Galeria pályázati oldala Aktív pályázatok Jelenleg nincs aktív pályázat! Lezajlott pályázatok Ötödik természetfotó pályázat A DaDalia Galeria ötödik természetfotó pályázata. - Módosított határidő! - Kategóriák: Nyílt témájú, Makróképek A pályázat vége: 2020-05-25 23:59 VI. Szeretett világunk Hatodik kötetlen fotópályázat Szeretett világunk címmel. Színes és monokróm kategóriákban. Kötetlen színes, Kötetlen monokróm A pályázat vége: 2019-10-15 23:59 DaDalia Galeria negyedik természetfotó pályázata a DaDalia Galeria negyedik természetfotó pályázata Makrófotók A pályázat vége: 2019-05-15 23:59 V. Szeretett világunk Kötetlen, szines., Kötetlen, monokróm. A pályázat vége: 2018-10-24 23:59 DaDalia Galeria harmadik természetfotó pályázata Természerfotó pályázat "Kötetlen" és "Urbanizáció" című kategóriákban (Beküldési határidő módosítás: júni 19) Kötetlen., Urbanizáció A pályázat vége: 2018-06-19 23:59 IV. Szeretett világunk Negyedik Szeretett világunk fotópályázat. Kötetlen szines, A pályázat vége: 2017-10-25 23:59 DaDalia Galeria második természetfotó pályázata DaDalia Galeria második nemzetközi természetfotó pályázata.

természet
February 18, 2022