sourceksa.com

pszichológia teszt 300 kérdés review
  • Pszichológia teszt 300 kérdés engine
  • Pszichológia teszt 300 kérdés 2015
  • Pszichológia teszt 300 kérdés 6

Pl. hogy mennyire szorong, belső avagy külső késztetésre cselekszik inkább, mennyire rugalmas, mennyire közösségi ember és így tovább. Az értékelést egyébként minden esetben egy szakpszichológus végzi el. Vizsgált tulajdonságok: becsvágytól a a rugalmasságig A tesztben szereplő állítások az alábbi tulajdonságok meglétére illetve hiányára vonatkoznak: dominanciatörekvés, ambíció, becsvágy, kontaktuskészség, szociális fellépés, önelfogadás, aktuális közérzet, szorongásmentesség, egyéni felelősségtudat, társas felelősségérzet, önkontroll, tolerancia, elfogadókészség, én-erő, pozitív benyomáskeltés, közösségi beállítódás, teljesítés külső késztetésre, teljesítés belső késztetésre, praktikus intelligencia, pszichológiai érzék, empátia, rugalmasság, fogékonyság érzelmi reakciókra. "Az adott tulajdonságra vonatkozó kérdések nem egymás után következnek, hanem teljesen összekeverve szerepelnek - és egyébként elég nehéz megállapítani, melyik tulajdonságot melyik kérdés vizsgálja"- jegyzi meg Hámori Péter.

pszichológia teszt 300 kérdés 500

Meggyőző és rábeszélő Kérdező és elgondolkodó Gyorsan reagáló és kezdeményező Kiegyensúlyozott és mások miatt aggódó 28% Még 18 kérdés van hátra. Eltökélt és önbizalommal teli Társaságkedvelő és vidám Hűséges és segítőkész 32% Még 17 kérdés van hátra. Érzékeny és diplomatikus Bátorító és elismerő Eredményorientált és gyors 36% Még 16 kérdés van hátra. Felelősségteljes és határozott Visszafogott és együttműködő Nyitott és társaságkedvelő Részletekbe menő és pontos 40% Még 15 kérdés van hátra. Együttműködő és impulzív Racionális és tényszerű Kiegyensúlyozott és kedves Feladatra koncentráló és praktikus 44% Még 14 kérdés van hátra. Barátságos és szórakoztató Versenyszellemű és irányító Jóindulatú és segítőkész 48% Még 13 kérdés van hátra. Közvetlen és bizalommal teli Érzelemmel teli és lelkesítő 52% Még 12 kérdés van hátra. Erős akaratú és célratörő Érvekre és tényekre koncentráló Érzelmileg motivált és magával ragadó Odafigyelő és érzékeny 56% Még 11 kérdés van hátra. Békítő és megnyugtató Iránymutató és erőt adó 60% Még 10 kérdés van hátra.

Meggyőző és mozgékony Határozott és azonnal cselekvő Fegyelmezett és lépésenként haladó 64% Még 9 kérdés van hátra. Empátiával teli és türelmes Független szellemű és fegyelmezett Feladatorientált és kompetitív Vitára kész és spontán 68% Még 8 kérdés van hátra. Másokra hatni akaró és impulzív Odafigyelő és másokkal törődő Nem részrehajló és objektív Versenyre hívó és célratörő 72% Még 7 kérdés van hátra. Rendszerben gondolkodó és felkészült Nyitott és extrovertált Tanácsadó és másokkal törődő 76% Még 6 kérdés van hátra. Jól kommunikáló és erős akaratú Spontán és ötlettel teli A dolgokat átgondolni szerető és racionális Békéltető és harmóniára törekvő 80% Még 5 kérdés van hátra. Jól szervezett és elgondolkodó Türelmes és másokat támogató Erős és hatékonyan érvelő Másokat bevonó és nyitott 84% Még 4 kérdés van hátra. Tényekhez és a konvencióhoz ragaszkodó Élettel teli és befogadó 88% Még 3 kérdés van hátra. Lelkesítő és energiát sugárzó Előrevivő és gyakorlatias Figyelmes és másokkal törődő Részletekbe menő és fókuszált 92% Még 2 kérdés van hátra.

pszichológia teszt 300 kérdés ii
February 18, 2022