sourceksa.com

  1. Gorenje kombinált tűzhely K55303AW - SzaniterPláza
  2. M3 balesetek 2019 pictures
  3. Tens se 30 használati útmutató

Gorenje kombinált tűzhely K55303AW - SzaniterPláza

Tovább SuperSize sütő(tálca) méret Készen állnak az XXL-es receptekhez A Gorenje tűzhelyek megnövelt sütőfelületet és extra nagy méretű sütőtálcák használatát is lehetővé teszik. Az innovatív megoldások optimalizált energiafogyasztást és egyenletesen átsült ételeket "szállítanak" az ételek mennyiségétől függetlenül. A teljes sütőkamra szélesség kihasználása mellett a korszerű technológia gondoskodik arról, hogy az étel minden oldalról egyenletesen átsüljön minden sütőtálca szinten. Tovább PerfectGrill funkció Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak átgondolt elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes sütési eredményeket, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantálnak minden egyes alkalommal. A többfunkciós grill rendszerben tehát külön-külön használhatod akár a kicsi, akár a nagy méretű grill fűtőszálat vagy akár a kettőt együtt is.

Gorenje kombinált tűzhely K55303AW Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A Kezelőpanel anyaga: Zománcozott kezelőpanel Szín: Fehér Ajtó anyaga: Üveg Tető anyaga: Lakkozott Klasszikus ajtózsanér Sütő hasznos űrtartalma: 49 L Legnagyobb űrtartalmú sütőtepsi: 1. 230 cm² Elektronikus programóra Elektromos szikragyújtás Edénytartó rácsok száma: 2 1-1 kis és nagy, valamint 2 normál gázégő Bal első: Kis gázégő 5. 5 cm, 1 kW, Jobb első: Normál gázégő 7. 5 cm, 1. 75 kW, Bal hátsó: Normál gázégő 7. 75 kW, Jobb hátsó: Nagy gázégő 10 cm, 2. 7 kW Edénytartó rács típusa: 2 darab zománcozott edénytartó rács Sütőrács Sütősín típusa: Anyagában szintezett tepsitartó kamrafal Dupla üvegajtó hőelvezető réteggel bevonva AquaClean hidrolitikus öntisztítás funkció EcoClean zománc (sütő és tepsik) Gáztípus: G20/20 Méretek (SZx M x M): 50 × 85 × 60, 5 cm Csomagolási méretek: 57 × 95 × 71, 6 cm Nettó súly: 36, 5 kg Bruttó súly: 39 kg Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0, 5 W Cikkszám: 344535 EAN kód: 3838942005343

citizen promaster használati útmutató

4 cm Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Gorenje Modell: EC5351XA Leírás: SilverMatte – matt ezüst zománc Ultra ellenálló, ultra sima bevonat A matt ezüst nevű zománc nagymértékben ellenálló és erős felület, amelyben az extrém magas hőmérséklet sem tesz kárt. A sütők belsejét fedő háromrétegű zománc extra szigetelést biztosít. A nagymértékű hővisszaverődés még jobb sütési eredményeket biztosít, mivel a hő az egész sütőtérben eloszlik. A légkeveréses, gőz- vagy mikrohullámú sütők és sütőtálcák zománc bevonatú felülete ellenáll még a legmagasabb hőmérsékletnek is. AquaClean Egyszerű, biztonságos tisztítás Az AquaClean módszer nagyszerű segítség, amikor a sütő tisztítására kerül a sor. Mindössze annyi a teendőnk, hogy fél liter vizet öntünk az egyik sütőtálcába és elindítjuk a programot. 30 perc elteltével szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén eltávolíthatunk.

BigSpace nagyméretű sütőkamra Több hely a többféle sütési lehetőség érdekében Az új generációs Gorenje sütők továbbfejlesztett technológiának köszönhetően, nagyobb sütőkamra befogadóképességgel rendelkeznek. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon cirkulál körbe-körbe. A megnövelt kapacitás több, nagyméretű étel egyidejű sütését teszi lehetővé több tálcán is, azonos külső készülékméret mellett. Az új Superior sorozathoz tartozó sütőkbe a korábbi 3 helyett 5 tálca fér be egyszerre. A sütőkamra méret a standard sütőknél 75, a kompakt kivitelben pedig 53 literig változik, amely az új Gorenje készülékeket a piacon a legnagyobb sütőkamra kapacitású gépek szintjére emeli. PerfectGrill funkció Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak átgondolt elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes sütési eredményeket, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantálnak minden egyes alkalommal.

February 18, 2022