sourceksa.com

A másik, hogy aki szoptat, az "sincs védve", ezt tévesen hiszik sokan, hogy szoptatás alatt nem eshetnek teherbe, mert ugyanúgy teherbe lehet esni. Nem is egy ismerősöm van, aki ugyanezt hitte mint te és nem is gondolta és terhes lett. Ezt jó ha tudod. Ja és ha nem vagy nyugodt teljesen, hogy mi van ha mégis terhes vagy, akkor csinálj pár nap múlva is tesztet, hátha az megnyugtat. 25. 09:02 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Mennyi idő múlva mutatja ki a terhességet az x-epil teszt? Lehetséges, hogy...

Figyelt kérdés Mára nem vártam, nem is jött ombaton lett egy halvány pozitív 10-es tesztem, vasárnap egy halvány pozitív teszteltem, de az x-epil nagatív. 1/17 anonim válasza: Nem érzékeny teszt. Rám a frászt hozta, mert egy bizonyos erősségnél nem lett erősebb később se. A többi igen. 2011. márc. 1. 09:48 Hasznos számodra ez a válasz? 2/17 A kérdező kommentje: Én is erre tegnap este tudtam csak venni, és a T. csak ilyen volt! És ma vagyok a nem várt napján. 3/17 anonim válasza: Reggel csináltad? Nekem a nemvárt reggelén halvány + lett vele. De 1-2 nap számolási hiba belefér. 09:56 Hasznos számodra ez a válasz? 4/17 anonim válasza: Én nemvárt után 1 nappal teszteltem vele, nekem egyértelműen pozitív volt. Szerintem próbálj meg egy másik tesztet (ha 2 teszted is pozi, ott babának kell lennie:) 2011. 10:01 Hasznos számodra ez a válasz? 5/17 A kérdező kommentje: Reggel csináltam óbálok venni másfajtát, és megcsinálom holnap. 6/17 anonim válasza: Én nem várt előtt 2 nappal teszteltem esti pisiből X -epillel pozití bevált ez a 25-ös érzékenységű, ha nálad később volt a fogantatás lehetséges hogy nem mutatja ki ez a megnyugodj vegyél másik fajtát:)Szorítok 2011.

X epil terhessegi teszt mikor mutatja ki a terhességet

bár elég halvány volt, de pozi.... Sok sikert csajok!!!! Igen arra. Csak ezt a tesztet még nem használtam, a férjem hozta és kíváncsi voltam az itteni véleményekre, mert szegény teszt kapott hideget meleget egy másik oldalon. Gratula neked, boldog babavárást! :) Köszönöm! A sok gólyából ítélve Te is pozi tesztre hajtasz! Remélem láthatod mielőbb! 14. dpo-n már érdemes próbálkozni a teszteléssel! Neked is szívből gratulálok:) Gratulálok neked a teszthez is és a szülinapod alkalmából is:) igazad van! én ma csináltam és ott vannak a képeim:) Nemvárt előtt nem érdemes tesztelni szerintem. Mondom én, aki most előtte egy nappal tesztelt, de egyrészt biztos voltam, hogy pozi lesz, másrészt a szülinapom volt, ezért gondoltam megajándékozom magam egy pozi teszttel! :) Amúgy 10-es érzékenységű volt és elég halvány, úgyhogy lehet egy sima boltival még csalódnom kellett volna. Egyet értek, HCG szinttől függő, hogy éppen mit mutat! Én már használtam többfélét is, ha terhes voltam pozik lettek (x-epil is), ha nem voltam terhes, akkor meg negák!

X-epil tesztről vélemények? Mennyire megbízható? Mikor mutatta ki a két csíkot? További ajánlott fórumok: DPD futárszolgáltról várok tapasztalatokat. Megbízható e? Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb? Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak? Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk. Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani? Kinek mi a véleménye az X-Epilről és melyik tesztet gondolja megbízhatónak?

Youtube

  1. X epil terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet 6
  2. X epil terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet pdf
  3. X epil terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet 3
  4. X epil terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet 15
  5. X epil terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet la

Sziasztok:) hátha jár erre valaki. Egy hete xepil teszttel pozitívat teszteltem! Aztán vettem két másik márkájú tesztet is és azok is pozitívak lettek:) 19-én megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz! Negatív:( április végén megyek kontrollra, úgyhogy majd akkor rákérdezek dolgokra. Ezt vártam mégis szomorú vagyok lányok:(:( mensi késés után nekem egy héttel mutatta ki 38h;-) Leírnám a tapasztalatomat. Reggel Amazon 10-es érzékenységű negatív, délután X-epil halvány pozitív. Menzesz kb. 4 nap múlva lett volna esedékes. Kicsit későn ugyan, de most már tudom, hogy megbízható. Csak amíg negatívokat lát az ember próbálja a tesztre fogni, de nem a teszt a hibás. 5 nappal a nem várt előtt kimutatta a pozit, szóval az x-epil megbízható:) Na és mikor fogod ellőni? Azért írd meg mi lett! :) Szia! Nekem csak akkor volt pozi, amikor terhes voltam. Másik teszttel már jártam pórul. Most is csak azt fogok venni. :) jah bocsi utánna néztem a 10 nap, az csak egy hét!!! Nekem az X-epil-es mutatta ki először mensi elött ugy 10 nappal!!!!

February 18, 2022